مراکز خرید انواع ترشی های یونانی

شهرک های صنعتی زیادی در زمینه تولید انواع ترشی های یونانی فعالیت دارند که شما با مراجعه به این مراکز که آدرس و اطلاعات تماس آنها در سایتها درج شده می توانید نوع دلخواه خود را سفارش دهید و یا اینکه از طریق اینترنتی اقدام به خرید نمایید.
همانگونه که میدانید یونان یکی از مهمترین کشورها در زمینه تولید زیتون در جهان است.
که قدمت استفاده از این میوه بهشتی به دوران باستان و قرن سیزدهم بر میگردد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

انواع ترشی های یونانی

روش های تولید ترشی

به طور کلی ترشی ها را به دو روش سنتی و شیمیایی تهیه می کنند که البته روش طبیعی به سبب وسواس زیادی که در پروسه تولید آن انجام میگیرد سالم تر و بی ضررتر است.
در روش تولید به روش شیمیایی ابتدا ظرف های شیشه ای را برای استریل کردن در اب و سرکه می جوشانند سپس مواد خرد شده یا میکس را پس از آماده سازی به ظرف های شیشه ای انتقال می دهند.
در تهیه ترشی به روش شیمیایی از موادی نظیر سدیم بنزوئیک اسید استفاده می کنند جهت ماندگاری بالاتر ترشی که معمولا برای حفظ بیشتر سلامتی ترشی توصیه نمی گردد.
زاج هم نوع دیگری از افزودنی های روش شیمیایی است که به سبب بافت تردی که به مواد ترشی می دهد افزوده می گردد.
ادویه جات ترشی
همانگونه که در مباحث قبلی گفته شد نوع ادویه جات بیشتر سلیقه ای است که از مهمترین ادویه جات به کار رفته در ترشی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تخم گشنیز
  • تخم سیاه دانه
  • زیره سبز یا سیاه
  • گلپر
  • کاری
  • زردچوبه
  • پودر آویشن

انواع ترشی های یونانی

انواع ترشی های یونانی

ترشی یونانی به سبب دارا بودن سبزیجات و مواد متنوع در آنها انواع مختلفی دارد.
البته ناگفته نماند بسیاری از دستور تهیه ترشی ها حالت ابتکاری داشته و همین دلیل سبب ایجاد جذابیت و ایجاد طعم و مزه جدید به ترشی است که یکی از هنرهای آشپزی است از اهمیت بسزایی هم برخوردار است.
به طور کلی به تعداد زیاد می توان از انواع مختلف سبزیجات در جهت تهیه یک نوع ترشی بهره برد و تنوع در تولید ایجاد کرد.
انواع ترشی یونانی به صورت های مختلف نظیر زیر تولید می شود:

1. ترشی های شور
2. ترشی های تند یا باصطلاح سالسا
3. ترشی جهت غذاهای مدیترانه ای
4. ترشی سالاد
5. زیتون عسلی
6. دسر زیتون

و غیره
نکته:
مهمترین نکته در ترکیب انواع مختلف سبزیجات جهت تهیه ترشی هماهنگی سبزیجات و مواد و تشکیل دهنده با یکدیگر است و نکته بعدی حفظ کیفیت و ارزش مواد تشکیل دهنده ترشی است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما