مرکز خرید ترشی بادمجان شکم پر سنتی

برخی از خانم‌ها به دلیل اینکه شاغل هستند و یا وقت درست کردن این نوع از چاشنی ها را ندارند به فکر تهیه آن به صورت آماده‌اند. اما چگونه؟ مرکز خرید ترشی بادمجان شکم پر سنتی باارائه تاییدیه های بهداشتی از سازمان غذا و دارو این نیازرا برطرف میکند.

ترشی بادمجان شکم پر سنتی

آشنایی با انواع طرز تهیه ترشی

در ابتدای پیشرفت بشریت حدود 4000 سال پیش که آنموقع در جای خود از علوم جدید نیز بهره‌مند میشدند، درابتدا با هدف نگهداری بیشتر از مواد غذایی آنها را در سرکه می‌انداختند.

درگذشته که مانند حال سفر رفتن به آسانی و در کوتاهترین زمان ممکن نبود.
آنموقع گاهی برای اینکه به مقصدی برسند میبایست ماهها در راه باشند.
به همین ترتیب زمانی به خاصیت اسیدی سرکه پی بردند، فهمیدند که میتوانند انواع مختلف غذاها را جهت بالا بردن ماندگاری آن، ترشی بیندازند.

اما رفته رفته که طعم ترشی با ذائقه آنها سازگار شد دیگر ازآن به عنوان یک چاشنی همیشگی در کنار غذا استفاده کردند.

معرفی مواد لازم

اندازه و نوع موادی که در تهیه این ترشی بکار میرود، کمی سلیقه ای میباشد.
اما اگر میخواهید طعم اصیل یک ترشی شکم پر گیلانی را حس کنید باید ازاین دستور پیروی نمائید.

  •  بادمجان
  • سیر
  • نمک و سرکه
  • سبزی های خشک (سبزی محلی خنش یا خالواش، نعناع، ترخون، مرزه)

ترشی بادمجان شکم پر سنتی

دستور پخت ترشی بادمجان شکم پر سنتی

درابتدا باید یک نکته را یادآور شوم اینکه تا جاییکه میتوانید بادمجان قلمی تهیه کنید چون قرار است شکم آنرا پر کنید و بادمجان‌های تپل مناسب اینکار نیستند.
در ابتدا دم کلاهک بادمجان را ببرید اما نیازی نیست که کل کلاهک آن را دور بیندازید.

چون نباید پوست آن کنده شود پس به خوبی آن را بشوئید و ضدعفونی کنید.
سپس شکاف کوچکی به صورت عمودی بزنید و بگذارید که بادمجان در سرکه کمی بجوشد تا حالت ضمختی آن از بین برود.
پس ازاینکار طوریکه بادمجان حالت لهیدگی پیدا نکند آبش را بگیرید.

در این مرحله میبایست سبزی ها خیلی نرم خورد شوند و اصلا نباید درشت باشند که ساقه آن حین خوردن حس شود.
در مرحله آخر سبزی‌ها را در شکم بادمجان ریخته و دوطرف شکاف آنرا را به آرامی فشار میدهیم تا مواد نریزد.

سپس در ظرف چفت هم میچینیم و سرکه را بررویشان میریزیم و درب ظرف را می‌بندیم.

ترشی بادمجان شکم پر سنتی

ترفندهای خوشمزه

  •  اگر از دسته افرادی هستید که طعم زیاد ترشی را نمی‌پسندید، بهتراست به جای سرکه بادمجان‌ها را در آب بجوشانید.
  •  اگر دوست داشتید در محلول سرکه ای که در دبه می‌ریزید میتوانید کمی نعناع خشک نیز به آن اضافه کنید.
  •  زمان مناسبی که ترشی جا می‌افتد، یک هفته میباشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما